31 січня - 2 лютого 2014
Міні-Майдан у Мюнхені

Під час 50-ї Мюнхенської конференції з питань безпеки у місті Мюнхен з 31 січня по 2 лютого 2014 року відбудеться 3-денна акція на підтримку Евромайдану в Україні. Організатори конференції визначили тему України однією з ключових. Очікують у місті високопосадових політиків з України і світу та журналістів. У зв'язку з цим організаційний комітет мюнхенського Евромайдану закликав небайдужих людей по всій Німеччині та в найближчих країнах долучитися, приїхати в Мюнхен та підтримати українців, які відстоюють свої права на Майдані у Києві та в багатьох містах України.

Організатори мюнхенського Евромайдану зазначають: "На жаль, події в Україні розвиваються в такому напрямку, який дає нам дедалі більше приводів виходити на вулиці і робити все можливе, щоби нас почули. Ми хочемо, щоби під час обговорення української теми іноземні політики знали, що вони не можуть свої рішення або не-рішення ставити в залежність лише від їхніх зовнішньоекономічних інтересів. Ми будемо разом з Майданом в Україні діяти так довго, поки наші вимоги не буде виконано.

В Україні оголошено загальну мобілізацію. Отож запрошуємо усіх приєднатися до нашої акції ‒ з цієї нагоди звертаємося до всіх небайдужих по всій Німеччині та в найближчих країнах долучитися, приїхати в Мюнхен та підтримати Україну".

Програма акції (можливе внесення змін під час підготовки до акції):

- Міні-Майдан на Зендлінґер Тор з 31.01.2014 по 02.02.2014 з нічним чергуванням: інформаційні фільми про Майдан, виставки фотографій, інформування перехожих, роздача листівок та стрічок.

- П'ятниця 31.01.2014:

14:00 ‒ 18:00: технічне забезпечення (намети, стенди, сцена);

18:00-21:00: відкриття; виступи активістів, німецьких організацій, місцевих політиків.

- Субота 01.02.2014:

10:00‒14:00: вільний мікрофон;

14:00‒20:00: модерація, виступи опозиційних політиків та політиків з Німеччини, ознайомлення громадськості з хронікою Евромайдану, його вимогами та подіями, пов'язаними з ним, із диктаторськими законами, незаконно ухвалені провладною більшістю Верховної Ради України 16 січня 2014 року, збір коштів на допомогу Евромайдану в Києві;

- Неділя 02.02.2014:

10:00‒12:00: вільний мікрофон, виступи;

12:00‒14:00: хід містом;

14:00‒16:00: обговорення плану подальших дій; прощання.

"Дорогі друзі України та небайдужі до теперішніх подій в Україні! Будемо дуже раді вас всіх привітати у Мюнхені і потурбуємося про вас! Усю інформацію щодо організації заходу будемо обговорювати на сторінці заходу! Слава Україні!", ‒ закликали організатори акції.

Прес-служба німецького осередку прихильників ВО "Свобода"